Bereikbaarheid van de praktijk

pictTelefonische bereikbaarheid

Het telefoonnummer van de praktijk is: 0522 442462.

Tijdens een behandeling is het niet mogelijk om de telefoon aan te nemen. Op die momenten, en ook buiten de praktijktijden, wordt de telefoon doorgeschakeld naar een antwoordapparaat. Wanneer u een boodschap inspreekt, wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. Het streven is om dit binnen 24 uur te doen.

e-mail

Het e-mailadres van de praktijk is:
mondhygienedewijk@xs4all.nl
Streven is, dat e-mails doorgaans binnen 48 uur worden beantwoord.

De e-mail kan gebruikt worden voor het wijzigen of annuleren van afspraken.

Soms is het toch noodzakelijk telefonisch te overleggen over een nieuwe afspraak. In verband met de agendering is het soms makkelijker telefonisch een nieuwe afspraak te maken. U wordt dan gebeld op het telefoonnummer dat u heeft doorgegeven. Indien het erg druk is, kan het zijn dat u bij uitzondering 's avonds wordt gebeld.

Via de e-mail kun u onder meer aan de praktijk toesturen:

 


Bereikbaarheid per auto

Routebeschrijving:

Vanaf de snelweg (A28)

Zowel vanuit de noordelijke richting (Hoogeveen) als vanuit de zuidelijk richting (Zwolle) neemt u de afslag Meppel / de Wijk. Onderaan de afrit komt u bij een rotonde. U volgt daar de borden richting de Wijk.

Wanneer u vanuit het zuiden komt, volgt u de rotonde driekwart en volgt u de weg het dorp in.
Wanneer u vanuit het noorden komt, volgt u de eerste rotonde driekwart en volgt u volgt de weg richting de Wijk. Bij de volgende rotonde gaat u de rotonde half rond, en volgt u de weg verder richting het dorp.

Wanneer u de Wijk inrijdt, komt u direct aan het begin van het dorp al bij het Burgemeester Veenhovenplein. Dit plein wordt onder meer opgesierd door een fontein.

Zie voor de verdere beschrijving hieronder bij "Parkeren en verder vanaf het plein".

Vanaf Meppel / Rogat

U rijdt richting de Wijk en volgt bij de beide rotondes de weg richting het dorp.
Vanaf Meppel gerekend volgt u de eerste rotonde éénkwart en volgt u de weg richting de Wijk. Bij de volgende rotonde gaat u de rotonde half rond, en volgt u de weg verder richting het dorp.

Vanaf Rogat gerekend volgt u de eerste rotonde half rond en volgt u de weg richting de Wijk. Bij de volgende rotonde gaat u de rotonde weer half rond, en volgt u de weg verder richting het dorp.

Wanneer u de Wijk inrijdt, komt u direct aan het begin van het dorp al bij het Burgemeester Veenhovenplein. Dit plein wordt onder meer opgesierd door een fontein.

Zie voor de verdere beschrijving hieronder bij "Parkeren en verder vanaf het plein".

Vanuit Zuidwolde / Veeningen

U volgt de oude weg naar de Wijk. Zodra u het dorp inkomt, houdt u links aan, het dorp in. U volgt de Dorpsstraat tot u bijna het dorp uit bent. Aan uw linkerkant ligt dan het Burgemeester Veenhovenplein. Op het plein staat een fonteintje. Verder staat aan het plein  het pand bekend als "Het Oude Hoogenkamp". In het middelste deel van dit pand is de praktijk gevestigd.

Zie voor de verdere beschrijving hieronder bij "Parkeren en verder vanaf het plein".

Vanuit IJhorst / Staphorst

U rijdt via de Julianaweg het dorp in, en volgt deze weg tot aan de Dorpsstraat. Op de t-kruising met de Dorpsstraat gaat u linksaf richting Meppel. U volgt de Dorpsstraat zo'n 400 á 500 meter tot u bijna het dorp uit bent. Aan uw linkerkant ligt dan het Burgemeester Veenhovenplein. Op het plein staat een fonteintje.

Zie voor de verdere beschrijving hieronder bij "Parkeren en verder vanaf het plein".

pict kopieParkeren en verder vanaf het plein

U kunt uw auto normaliter wel aan het Burgemeester Veenhovenplein parkeren.Mocht het plein echter geen parkeerruimte bieden, dan is er meer dan voldoende parkeergelegenheid bij de voetbalvelden van VV Wacker. Die bereikt u door het Burgemeester Veenhovenplein te verlaten terug naar de hoofdweg (de Dorpsstraat), een tiental meters richting de kern van de Wijk te rijden, en de eerste weg links in te slaan (de Wiltenweg). Deze parkeerplaatsen zullen een vijftig tot honderd meter van het Burgemeester Veenhovenplein af liggen.

 

 

 

De middenstand van de Wijk verzoekt u liever geen gebruik te maken van de parkeerplaatsen aan de Dorpsstraat, met name omdat er voor winkelend publiek anders te weinig parkeergelegenheid is.

 

Grotere kaart weergeven


Openbaar vervoer

de Wijk is bereikbaar per bus. Voor de dienstregeling kunt gebruik maken van de website www.9292ov.nl

Toegankelijkheid

De praktijk is toegankelijk voor minder validen.

Praktijk voor mondhygiëne de Wijk  adres per 26-10-2015  Burg. Veenhovenpein 1a 

De mondhygiënist

Bereikbaarheid

Praktijkregels

Adres per 26-10-2015 is gewijzigd:  Praktijk voor mondhygiëne de Wijk   |   Burgemeester Veenhovenplein 1a   |   7957 BA de Wijk   |   t. 0522-442462   |   mondhygienedewijk@xs4all.nl

slide